Voeg nieuw bericht toe

[1] 2 3 4 5 6 7 8 9 ...60Volgende

Ronald
Bericht # 180
16.07.2021 om 22:18
Wat fijn om te zien dat Pierre ons nog altijd op de hoogte houdt van de ontwikkelingen rondom de Tukhut. De verbouwing, de weer uitgestelde heropening, de perikelen rondom COVID-19 en dan nu, vers van de pers, de hoge waterstand, met meer dan natte voeten voor iedereen die in de Tukhut wil komen.
Ik wens alle betrokkenen veel succes met de broodnodige schoonmaak. Hopelijk was alles netjes in de hoogwaterstand gezet.
Lieneke Castel- Koppejan
uit Oost-Souburg
Bericht # 179
29.08.2019 om 07:54
De week van 16 augustus t/m 23 augustus waren wij ingedeeld als Patron. Maar omdat de Tukhut momenteel wordt verbouwd, ging onze patronsdienst niet meer door.

We hebben ong. 50 km verderop een chalet gehuurd op Camping Au Bord de L'Ourthe, aan de oever van de Ourthe. Er zijn veel prachtige en bewegwijzerde wandelroutes. Je komt er ook van die tijdloze Romeinse weggetjes tegen zoals onze Patrons Dirk en Hans ze beschrijven in de omgeving van de Tukhut.

Je kunt desgewenst mooie fietstochten langs de Ourte maken, richting Luik, richting Hamoir en richting Durbuy. Voor de mountainbikers onder u ligt het wat moeilijker. Er zijn prachtige routes op de kaart die je bij het lokale toeristenbureau kunt kopen. Maar de meeste bordjes op de mountainbike-routes zijn weggehaald. Met Google maps kom je er natuurlijk ook maar niets is zo fijn om de bordjes te volgen en te genieten van het moment en om je heen te kijken naar de prachtige natuur.

In Comblain Au Pont kunt u heerlijk genieten van een streekbiertje, Elfique, geserveerd in een bol glas. We kijken er erg naar uit om u in het voorjaar van 2020 in een vernieuwde Herberg welkom te heten. We ontmoeten u graag.

Hartelijke groeten,
Lieneke en Hans Castel.

Age Put
uit Spijkenisse
Bericht # 178
31.07.2019 om 11:50
De Tukhut is klaar voor een grote verbouwing en gaat volgend jaar verder onder de nieuwe naam HerBerg. Onder welke naam gaat de website www.tukhut.nl verder? Ik kan haast niet wachten tot het moment dat de hut wordt heropend.
[1] 2 3 4 5 6 7 8 9 ...60Volgende

Voeg nieuw bericht toe

myPHP Guestbook