Tukhut Fotowedstrijd 2004

Het thema en de inzendingen

In 2003 is het thema "BERG & WATER" geweest. En in 2004 was "Bergsport" het leitmotiv van onze Fotowedstrijd. Vanaf voorjaar 2004 zijn de inzendingen gestaag binnen gekomen. Persoonlijke herinneringen, in de vorm van een paar kleinere maar meest grotere foto's. Op 19 november 2004, de laatste dag van de inzendtermijn, stond de teller op 23 "Bergsport-foto's. Alle inzendingen zijn te zien op de volgende webpagina's:
-- 2004: "Bergsport" prijswinnaars;
-- 2004: "Bergsport" fotogalerij.

De jurering en de prijzen

Zaterdag 20 november 2004 hebben de Tukhut Patrons, tijdens hun jaarlijkse patronsweekend, alle inzendingen aandachtig bekeken en van een cijfer voorzien. Elk jurylid heeft per foto een beoordeling tussen de 0 en 10 gegeven. Daarna zijn de uitslagen getotaliseerd. En de uitslag van de Tukhut Fotowedstrijd 2004 luidt als volgt:
- 1e prijs: Robin Mathijsen uit Udenhout
- 2e prijs: J. v.d. Wetering uit Zwijndrecht
- 3e prijs: Alice v.d. Straat uit Hellevoetsluis.

De expositie

Alle foto’s van de Tukhut Fotowedstrijd 2004 zijn opgenomen in de "Berglucht" fotomap die voor iedereen ter inzage op de Tukhut bar ligt. En de 10 mooiste foto's hangen een jaar lang aan de wand in de verblijfsruimte van de Tukhut.

Lijkt het u 'n leuk idee wanneer uw mooiste vakantiefoto’s ook eens aan 'n breed publiek worden getoond? Bent u enthousiast geworden na het bestuderen van de resultaten van de Tukhut Fotowedstrijd 2003 t/m 2012? Aarzel niet en doee dan mee aan onze jaarlijkse
Tukhut Fotowedstrijd .