Tukhut: Reisverslagen

Deze Tukhut Reisverslagen pagina is helemaal voor jou bestemd. Je vindt hier diverse verhalen van mensen die recent of alweer wat langer geleden de Tukhut hebben bezocht en vervolgens een verslag van hun ervaringen en avonturen hebben opgestuurd of hun verhaal op internet hebben gezet. Mocht je zelf ook interesse hebben om je eigen belevenissen eens onder de aandacht van anderen te brengen, dan kan dat door je verslag te sturen naar info@tukhut.nl . Natuurlijk kun je ook het adres van je website-pagina doorgeven. Dan laten wij je binnen enkele dagen weten of je belevenissen ook via deze pagina worden weergegeven of gelinkt.

7 april 2015: Wij zijn reizen .....

Steeds meer reislustige Nederlanders trekken voor korte of langere tijd de wijde wereld in en proberen vaak via een eigen blog of via een eigen website het thuisfront deelgenoot te maken van al hun belevenissen. Vaak prijken tientallen exotische en minder exotische bestemmingen op de "I've been there, done that" lijst. En natuurlijk biedt ook de Tukhut op gezette tijden 'n warm en welkom onderdak aan dergelijke "globetrotters". Voor een goede indruk van een recent bezoek van Irene Bosma en partner aan de Tukhut, lees verder ...

22/23 januari 2005: De-Ice expeditie in de Tukhut.

In het weekend van 22 en 23 januari hebben deelnemers van de De-ice expeditie 2005 overnacht in de Tukhut. Al deze mensen hebben in meer of mindere mate last van een vorm van astma en zij gaan komend najaar de 7000m hoge "North Col" van de Mount Everest beklimmen. Als onderdeel van het intensieve voorbereidings-traject hebben alle 30 "De-icers" een intensief wandelweekend in de belgische Ardennen beleefd.