Tukhut Fotowedstrijd 2007

Het thema 2007 en de inzendingen

"Mijn mooiste Berghut" was 't thema van de Tukhut Fotowedstrijd 2007. Al vroeg in het jaar begonnen de eerste inzendingen binnen te druppelen bij Dirk van den Oetelaar. Direct na de zomerperiode zijn de meeste foto's "voorzien van Berghut" opgestuurd. In november 2007 hebben we de finale balans opgemaakt. En het resultaat mocht er, als vanouds, weer wezen !!! Trouwens, u kunt alle inzendingen, waaronder de prijswinnaars, ook nog eens op uw gemak bekijken op de volgende webpagina's:
-- 2007: Mijn mooiste Berghut - Top 3;
-- 2007: Mijn mooiste Berghut - Top 10;
-- 2007: Mijn mooiste Berghut - Overige.

De jurering en de prijzen

Zaterdag 10 november 2007 hebben de Tukhut Patrons, tijdens hun jaarlijkse patronsweekend, alle inzendingen aandachtig bekeken en van een cijfer voorzien. Vervolgens zijn alle uitslagen getotaliseerd. Vervolgens zijn alle uitslagen getotaliseerd, hetgeen de volgende eindstand opleverde:
- 1e plaats: Walter en Rita Everaard, uit Veldhoven;
- 2e plaats: Frank v.d Bruggen, uit Den Haag;
- 3e plaats: Chris Everaard, uit Eindhoven.

De expositie

Alle ingezonden foto’s van de Fotowedstrijd 2007 zijn inmiddels opgenomen in de speciale fotomap die voor iedereen ter inzage in de Tukhut ligt. Bovendien hangen de 10 mooiste foto's een jaar lang aan de wand in de verblijfsruimte van de Tukhut.

Lijkt het u een leuk idee wanneer uw mooiste vakantiefoto’s ook eens aan een breed publiek worden getoond? Bent u enthousiast geworden na het bestuderen van de resultaten van de Tukhut Fotowedstrijd 2003 t/m 2012? Doe dan gerust eens mee aan onze Tukhut Fotowedstrijd .