Tukhut Fotowedstrijd 2011

"De mens in hogere sferen". Dat was het thema van de Tukhut Fotowedstrijd, editie 2011. Dit jaar hebben we wederom pas "last minute" de meeste inzendingen van u mogen ontvangen. Begin november 2011 stond de teller, bij sluiting van de inzendtermijn, uiteindelijk toch op zo'n 12 stuk voor stuk prachtige foto's. Bij deze een woord van dank aan alle inzenders !!! U kunt alle inzendingen, waaronder de prijswinnaars, ook nog eens op uw gemak bekijken op de volgende webpagina's:
-- 2011: De mens in hogere sferen - Top 3 ;
-- 2011: De mens in hogere sferen - Overige .

De jurering en de prijzen

Zaterdag 12 november 2011 hebben de Tukhut Patrons, tijdens hun jaarlijkse patronsweekend, alle inzendingen zeer aandachtig bekeken en van een cijfer voorzien. Elk jurylid heeft per foto 'n beoordeling tussen de 0 en 10 gegeven. Daarna zijn de scores getotaliseerd. En de eindstand van de Tukhut Fotowedstrijd 2011 luidt als volgt:
- 1e plaats: Loek Timmermans, uit Rijswijk;
- 2e plaats: P. van Vuuren, uit Oudewater;
- 3e plaats: Nynke Beunders & Rudi Bos.

De expositie

Alle inzendingen van de Tukhut Fotowedstrijd 2011 zijn inmiddels opgenomen in de speciale fotomap die voor iedereen ter inzage in de Tukhut ligt. Bovendien hangen de 10 mooiste foto's 'n jaar lang aan de wand in de verblijfsruimte van de Tukhut.

Lijkt het u een leuk idee wanneer uw mooiste vakantiefoto’s ook eens aan een breed publiek worden getoond? Bent u enthousiast geworden na het bestuderen van de resultaten van de Tukhut Fotowedstrijd 2003 t/m 2012? Doe dan eens mee aan onze Tukhut Fotowedstrijd .