Tukhut Fotowedstrijd 2008

Het thema 2008 en de inzendingen

"Mijn mooiste Berg(sport) foto". Dat was het thema van de Tukhut Fotowedstrijd, editie 2008. Dit jaar hebben we echt pas "very last minute" de meeste inzendingen van u mogen ont- vangen. Op 11 november 2008 stond de teller, bij sluiting van de inzendtermijn, uiteindelijk toch nog op zo'n 28 stuk voor stuk prachtige foto's. Bij deze een woord van dank voor alle inzenders !!! Trouwens, u kunt alle inzendingen, waaronder de prijswinnaars, ook nog eens op uw gemak bekijken op de volgende webpagina's:
-- 2008: Mijn mooiste Berg(sport) foto - Top 3;
-- 2008: Mijn mooiste Berg(sport) foto - Top 10;
-- 2008: Mijn mooiste Berg(sport) foto - Overige.

De jurering en de prijzen

Zaterdag 15 november 2008 hebben de Tukhut Patrons, tijdens hun jaarlijkse patronsweekend, alle inzendingen aandachtig bekeken en van een cijfer voorzien. Elk jurylid heeft uiteindelijk per ingezonden foto een beoordeling tussen de 0 en 10 gegeven. Vervolgens zijn alle uitslagen getotaliseerd, hetgeen de volgende eindstand opleverde:
- 1e plaats: Paul Tebeest, uit Dinxperlo;
- 2e plaats: Piet Ouweneel, uit Dordrecht;
- 3e plaats: Vincent Bronkhorst, uit Nijmegen.

De expositie

Alle ingezonden foto’s van de Fotowedstrijd 2008 zijn inmiddels opgenomen in de speciale fotomap die voor iedereen ter inzage in de Tukhut ligt. Bovendien hangen de 10 mooiste foto's een jaar lang aan de wand in de verblijfsruimte van de Tukhut.

Lijkt het u een leuk idee wanneer uw mooiste vakantiefoto’s ook eens aan een breed publiek worden getoond? Bent u enthousiast geworden na het bestuderen van de resultaten van de Tukhut Fotowedstrijd 2003 t/m 2012? Doe dan gerust eens mee aan onze Tukhut Fotowedstrijd .