Tukhut Services

Wallpapers

Altijd al eens achter je PC willen wegdromen bij de mooiste plekjes van Sy en omgeving? Nog even willen genieten van dat mooie uitzicht of panorama? Dat kan, want wij hebben voor jou de mooiste foto's van Sy en omgeving verzameld en online gezet. Binnen een paar minuten kun je ook deze bijzondere sfeerfoto's als achtergrond voor het bureaublad op je PC installeren !!!

meer

AED in de Tukhut

Vanaf voorjaar 2012 hangt in de Tukhut een zogenaamde AED (Automatische Externe Defibrillator). Een AED wordt gebruikt wanneer het vermoeden bestaat dat een slachtoffer een hartstilstand heeft. De Tukhut AED is tevens geschikt voor gebruik door mensen die nooit eerder een BHV-, EHBO- of reanimatie-training hebben gekregen. Op de volgende pagina kun je terecht voor een korte en heldere instructie-video over het werken met deze AED.

meer

Teken en Tekenbeten

Tijdens een recent bezoek aan de Tukhut ervaren dat enige gasten tijdens hun wandel-, fiets- of klim-avonturen een of meerdere tekenbeten hebben opgelopen. Daarom vind je bijgevoegd wat belangrijke informatie over: wat teken zijn, wat de eventuele gevolgen (kunnen) zijn van tekenbeten en wat je kunt doen om deze eventuele gevolgen te voorkomen.

meer

Software & Tools

Op deze pagina vind je diverse software-downloads en enkele handige en praktische utilities die het leven in het algemeen (en je bezoek aan de Tukhut website in het bijzonder .....) ietwat kunnen veraangenamen. Zo kun je hier Acrobat Reader downloaden om PDF-bestanden te lezen. Maar je kunt ook via Google allerlei informatie op het world-wide-web gaan zoeken.

meer