Tukhut Fotowedstrijd 2010

"Flora & Fauna in de Bergen". Dat was het thema van de Tukhut Fotowedstrijd, editie 2010. Dit jaar hebben we wederom pas "last minute" de meeste inzendingen van u mogen ontvangen. Op 10 november 2010 stond de teller, bij sluiting van de inzendtermijn, uiteindelijk toch op zo'n 30 stuk voor stuk prachtige foto's. Bij deze een woord van dank aan alle inzenders !!! U kunt alle inzendingen, waaronder de prijswinnaars, ook nog eens op uw gemak bekijken op de volgende webpagina's:
-- 2010: Flora & Fauna in de Bergen - Top 3 ;
-- 2010: Flora & Fauna in de Bergen - Top 10 ;
-- 2010: Flora & Fauna in de Bergen - Overige .

De jurering en de prijzen

Zaterdag 13 november 2010 hebben de Patrons, tijdens hun jaarlijkse patronsweekend, alle inzendingen aandachtig bekeken en van een cijfer voorzien. hebben de Tukhut Patrons, tijdens hun jaarlijkse patronsweekend, alle inzendingen zeer aandachtig bekeken en van een cijfer voorzien. Elk jurylid heeft per foto 'n beoordeling tussen de 0 en 10 gegeven. Daarna zijn de scores getotaliseerd. En de eindstand van de Tukhut Fotowedstrijd 2010 luidt als volgt:
- 1e plaats: Robin Mathijsen, uit Udenhout;
- 2e plaats: Iris Waanders, uit Vught;
- 3e plaats: Selma Jacobs, uit Zwolle.

De expositie

Alle inzendingen van de Tukhut Fotowedstrijd 2011 zijn inmiddels opgenomen in de speciale fotomap die voor iedereen ter inzage in de Tukhut ligt. Bovendien hangen de 10 mooiste foto's 'n jaar lang aan de wand in de verblijfsruimte van de Tukhut.

Lijkt het u een leuk idee wanneer uw mooiste vakantiefoto’s ook eens aan een breed publiek worden getoond? Bent u enthousiast geworden na het bestuderen van de resultaten van de Tukhut Fotowedstrijd 2003 t/m 2012? Doe dan eens mee aan onze Tukhut Fotowedstrijd .