Tukhut Informatie

Hallo en welkom op de Tukhut website.

Hier kun je terecht voor alles ins en outs van de Tukhut. Graag nodig ik je uit om ook dit jaar (weer) eens 'n weekend, paar dagen of midweek naar de Tukhut in Sy te komen. Je zult zeker geen spijt krijgen van je bezoek en neem gerust een of meerdere introducés mee. De omgeving van Sy is een prachtig wandel-, klim-, fiets- en kano-gebied. En ook voor een paar dagen uitwaaien of "nu even nieten" is Sy een prima locatie en de Tukhut een prima uitvalsbasis. Onze gastvrije patrons zien je binnenkort graag verschijnen.
Joachim Driessen, voorzitter NKBV.

Wat is de Tukhut?

De Tukhut is sinds jaar en dag het gastvrije zelfverzorgings-verblijf van de NKBV in de Belgische Ardennen. De in 1983 gebouwde Tukhut ligt in het plaatsje Sy, aan de oever van de Ourthe, circa 45 kilometer ten zuiden van Luik. De Tukhut biedt NKBV-leden en introducés een eenvoudige, functionele en uiterst betaalbare accommodatie. En dat helemaal in de sfeer van een "echte" berghut. De Tukhut is van alle gemakken voorzien, zo is ook draadloos internet (WIFI) voor de bezoekers beschikbaar. Graag nog even uw aandacht voor een aantal spelregels. Lees verder .....

Voor wie is de Tukhut?

Door zijn ligging is de Tukhut een ideale bestemming voor klimmers, wandelaars, fietsers, kanoërs en in de winter zelfs voor langlaufers en skiërs. Maar de Tukhut is ook een prima locatie om er eens even lekker een dagje of weekendje tussenuit te zijn. De Tukhut is een zelfverzorgings-onderkomen dat is bedoeld voor zowel NKBV-leden als niet NKBV-leden (elk NKBV-lid mag een introducé meenemen). Zowel groepen als individuele bezoekers zijn welkom in de Tukhut.
De Tukhut beschikt ook over een eigen website. Je eventuele opmerkingen en/of suggesties ter verbetering van onze website zijn welkom. We vernemen je reactie graag door het invullen van een Responsformulier of via ons e-mailadres: info@tukhut.nl .