Tukhut Fotowedstrijd 2006

Het thema 2006 en de inzendingen

Het motto van de Tukhut Fotowedstrijd 2006 is "Dit is het Toppunt" geweest. Tegen de zomer begonnen de eerste inzendingen binnen te druppelen. Daarna is het 'n tijd erg rustig geweest. Maar met name de laatste drie weken voor sluiting inzendtermijn zijn weer 'n aantal mooie foto's ontvangen. Begin november 2006 hebben we de finale balans opgemaakt en stond de teller op 19 ingestuurde foto's. Alle inzendingen zijn te zien op de volgende webpagina's:
-- 2006: Dit is het Toppunt - Top 3;
-- 2006: Dit is het Toppunt - Top 10;
-- 2006: Dit is het Toppunt - Overige.

De jurering en de prijzen

Zaterdag 12 november 2006 hebben de Tukhut Patrons, tijdens hun jaarlijkse patronsweekend, alle inzendingen aandachtig bekeken en van een cijfer voorzien. Vervolgens zijn alle uitslagen getotaliseerd. En de eindstand van de Tukhut Fotowedstrijd 2006 luidt als volgt:
- 1e plaats: Louw Feenstra uit Rotterdam;
- 2e plaats: Robin Mathijsen uit Udenhout;
- 3e plaats: Walter Voet uit Hulst.

De expositie

Alle inzendingen van de Tukhut Fotowedstrijd 2006 zijn inmiddels opgenomen in de speciale "Dit is het Toppunt" fotomap die voor iedereen ter inzage op de Tukhut bar ligt. Bovendien hangen de 10 mooiste foto's een jaar lang aan de wand in onze verblijfsruimte.

Lijkt het u een leuk idee wanneer uw mooiste vakantiefoto’s ook eens aan een breed publiek worden getoond? Bent u enthousiast geworden na het bestuderen van de resultaten van de Tukhut Fotowedstrijd 2003 t/m 2012? Doe dan gerust eens mee aan onze Tukhut Fotowedstrijd .