Tukhut: naar Sy per auto

Als je overweegt om met de auto richting Sy te rijden, probeer dan zoveel mogelijk de spitstijden te vermijden. Op vrijdagmiddagen kun je er vrij zeker van zijn dat er lange files zullen staan rond Rotterdam, Utrecht, Den Bosch, Eindhoven en Maastricht.

Ook op de terugweg zul je, met name op de zondag(na)middag, rekening moeten houden met behoorlijk druk verkeer en mogelijk oponthoud op de ringwegen bij Eindhoven en Den Bosch.

Routebeschrijving naar de Tukhut in Sy.

Het is derhalve aan te raden om pas na 18 uur in de auto te stappen. Een ander alternatief is om in de loop van vrijdagochtend of vroege middag al af te reizen naar de Ardennen. Mocht je onverhoopt toch tijdens spitsuren moeten rijden, hou dan in ieder geval rekening met flink langere reistijden.

Dan nog een laatste tip: wel eens aan carpoolen gedacht? Wel zo gezellig en gedeelde kosten. Je kunt de routebeschrijving naar Sy per auto overigens hier downloaden.

RAC routeplanner.

Anno heden is het, met dank aan de RAC Routeplanner, ook mogelijk om snel je eigen gepersonaliseerde routebeschrijving naar de Tukhut samen te stellen. Dat is gewoon een kwestie van je vertrekpunt (stad, dorp of complete adres) aangeven en onze RAC Routeplanner widget doet de rest voor je. Als extra service hebben we rechts op deze pagina deze veelgebruikte RAC routeplanner geïntegreerd. Zelf uitproberen?

Pas op met uw auto-navigatie !!!

Recent hebben we een paar keer meegemaakt dat Tukhut bezoekers blindelings hun Tom-Tom volgen om in Sy te komen met alle gevolgen van dien. Want in de laatste kilometers naar Sy, kan het goed misgaan. Met als resultaat dat we al een paar keer, daarbij geassisteerd door behulpzame lokale boeren met hun tractoren, NL-auto's uit Belgische weilanden hebben moeten vlottrekken. Vandaar ons advies: gebruik te allen tijde de Tukhut routebeschrijving als leidraad !!!